Lösningar

Står din verksamhet inför nya utmaningar eller stora förändringar? Valet av rätt digitala redskap kan vara skillnaden mellan dig och konkurrenten, mellan vinst och förlust, mellan framgång och nederlag. Har din verksamhet rätt verktyg för de behov som finns nu? Vi har breda kunskaper inom det digitala landskapet och vet hur man effektivt matchar rätt verktyg med dina behov. Här är några av de digitala lösningar vi arbetar med.

Marknadsteknologier (Martech)

Vi har idag tillgång till verktyg och data som hjälper oss att effektivisera, mäta och optimera vårt arbete på sätt som vi tidigare bara kunde drömma om. Den snabba utvecklingen innebär att arbetet blir alltmer komplext och svårt att behärska. Vi hjälper dagligen innovativa företag att nyttja teknikens möjligheter. Kontakta oss så berättar vi mer om hur modern teknik kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Marketing Automation

Marketing Automation är ett samlingsnamn för strategier, processer och används ofta även som begrepp för mjukvaror som automatiserar digital marknadsföring, triggerbaserad automatisk kommunikation, genererar leads, håller kontakt med existerande kunder och möjliggör anpassat och personifierat innehåll samt en hel del annat också.
Vi är experter på att lista ut vilket verktyg som fungerar bäst för just dig! Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

CRM

Kundvårds och säljstödsystem är centrala verktyg i framgångsrika företags systemportfölj. Det är kanske inte så konstigt då all information om kunder finns där och det är ett oumbärligt verktyg för säljarna för att kunna följa upp sina affärsmöjligheter. Vi har lång erfarenhet av CRM system för att optimera och utveckla processer tillsammans med bland annat Marketing Automation-system. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

CDP & DMP

Kunddataplattformar (CDP – Customer Data Platform) och Datahanteringsplattformar (DMP – Data Management Platform) syftar båda till att fungera som centrala system för att samla in, strukturera, analysera och använda kunddata. Systemen blir allt vanligare och verkligt viktiga i moderna företags systemportfölj. Kontakta oss så hjälper vi dig förstå hur ett CDP verktyg kan hjälpa dig.

Kontakta oss