Leadfront TriggerBee Rule

Marketing Automation, från strategi till resultat

Varmt välkomna till årets kanske bästa seminarium om marketing automation!

Plats: Bonnier Konsthall, Torsgatan 19, Stockholm
Datum: 21:a augusti
Tid: 14:00 – 16:00

Landskapet för marketing automation växer otroligt fort. Fler och fler vill få mer gjort utan att anställa fler, de vill se brantare kurvor i graferna och få bättre resultat utan att behöva lägga till fler uppgifter i sin to-do-lista.

Men, trots den explosiva utvecklingen kämpar många företag fortfarande med samma utmaningar idag som för 5 år sedan. Sanningen är att strategierna som fungerade då, INTE fungerar nu om du vill ligga steget före konkurrensen…

Leadfront, Triggerbee och Rule har under de senaste åren arbetat med några av Nordens och Europas snabbast växande företag för att hjälpa dem sätta upp strategier som fungerar nu och i framtiden.

Strategier som främst ökar försäljningen, effektiviserar marknads- och försäljningsarbetet, och plockar fram kundinsikter som tidigare bara var tillgängliga för företag med djupa fickor, men som nu vem som helst har tillgång till.

Med denna kunskap kan du ge dina kunder exakt vad de vill ha, och leverera en bättre upplevelse i varje steg av kundresan.

Om du vill lära dig om strategierna som fungerar under 2018, 2019, 2020 och framöver, hur du använder och optimerar ditt företags mest förbisedda tillgång, hur du tar ett steg mot det nya sättet att marknadsföra och sälja, och om du vill ha en sneak-peak in i framtiden…

Missa inte detta minnesvärda seminarium.

Det finns bara ca 250 platser, och först till kvarn är det som gäller.

Anmälningen är stängd.

Kolla våra inkommande event här

Leadfront

Leadfront består av Svenska ledande marketing automation experter som hjälper företag med strategi, systemval, implementation och optimering av Marketing Automation.

Rule

Rule är ett svenskt e-postsystem som hjälper företag att vara närvarande under hela kundresan och nå kunderna i exakt rätt tidpunkt med smarta kommunikationslösningar.

Triggerbee

Triggerbee är ett svenskt marketing automation-system som hjälper företag att komma närmre sina kunder med webbanalys, automationer, och optimering av hemsidan.

Agenda

14.00 – 14,30
Fredric Örup, Medgrundare 
Leadfront

Fredric Örup, medgrundare till Leadfront, kommer att berätta hur du undviker de vanligaste fallgroparna många företag gör när ni inleder ett Marketing Automation-projekt och val av system.

14.30 – 15,00
Sam Jahanfar – Grundare/VD 
Rule

Rule – ett av Sveriges ledande företag inom e-postmarknadsföring och kommunikation berättar hur du blir mer smart i din marknadsföring och använder datadriven kommunikation för att få in fler kunder.

15.00 – 15,30
Olof Törnqvist – VD och Grundare
Triggerbee

Triggerbee berättar om den mest förbi sedda tillgången i din MA-strategi och hur du kan använda den för att fånga in fler köpklara leads, bygga bättre kundrelationer och öka försäljningen.

15.30 – 16,00  – Paneldiskussion

Maddja Nazari – VD och Medgrundare Leadfront
Jacob Sjönander – Commercial Director Triggerbee
Sam Jahanfar – Grundare/VD Rule

Moderator

Jacob Sjönander Triggerbee

16.00 – 17,00  – Mingel

Stanna kvar och connecta med oss, vi bjuder på dryck och tilltugg.

Varmt välkommen!